Camping reserveren

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD dash MM dash YYYY
  • DD dash MM dash YYYY
  • Please enter a number from 0 to 20.
  • Please enter a number from 0 to 20.
  • geef hier aan met welk(e) kampeermiddel(len) u wilt komen

Camping reserveren geniet van het Buitenleven mini campings

Camping reserveren

Camping reserveren van groepen anders dan familiegroepen staat het Wielseveld alleen met speciale toestemming van Joost/Joke toe. Gasten die niet als familie of in een soortgelijke samenstelling reizen dienen dit bij hun reserveringsaanvraag aan te geven, daar het Wielseveld zich anders het recht voorbehoud de reservering als niettig te verklaren en de gast de toegang te weigeren.
Camping reserveren – Speciale wensen, zoals bijvoorbeeld voor een speciale plaats op de camping, kunnen gelijktijdig met de reservering kenbaar gemaakt te worden.  Dit kan echter nimmer worden gegarandeerd.
De kampeerplaats is na 15.00u beschikbaar en op de dag van vertrek verwachten wij dat deze voor 12.00u weer leeg is, zodat deze weer gemaaid kan worden. In overleg met Joost/Joke kan er over het algemeen afgeweken worden van deze tijden.
Je mag bezoek ontvangen. Per persoon betaal je een vergoeding. Laat van tevoren weten dat je bezoek verwacht. Wij vinden het fijn te weten wie er op de camping zijn.
Honden zijn welkom. Hou wel rekening met andere gasten, niet iedereen is dol op honden. Ruim de behoefte van je hond op, de andere gasten zullen het waarderen. Je verblijf op mini camping het Wielseveld is geheel op eigen risico. De campingeigenaar is niet aansprakelijk voor schade, ongeval of vermissing.

Op de camping is veel om van te genieten, wij hopen dat iedereen dat doet en rekening houdt met elkaar. Wij wensen jullie alvast een fijne tijd op het Wielseveld.