RECENSIES

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Het Wielseveld
Average rating:  
 518 reviews
 by Jan en wilma

Een mooie gastvrije camping. Joke en Joost doen er alles aan om het naar je zin te maken. Schoon sanitair. Zeer goede wifi. En een mooie fietsomgeving.

 by Margot
Heerlijk!

Heerlijk weekendje bij Joke en Joost gehad! Het was nog een fris en soms nat eerste camperweekend voor ons, maar met de hulp en vrolijkheid van Joke en Joost waren we toch lekker buiten. Zo zorgden zij voor rijplaten onder de camper en mochten we onze vuurschaal gebruiken. Sanitair is top, appelplaatcake van Joke is een aanrader en de informatie over de omgeving is goed voor elkaar. Verder een heerlijk rustige omgeving waar de vogels je wekken. Een plek om naar terug te komen.

 by frank mientjes

wij kwamen aan met lelijk weer in de natste periode van deze eeuw. caravan netjes op zijn plaats gezet door Joke. de Betuwse klei had niet veel zin meer om al het vocht op te nemen, ook niet waar onze caravan stond. dat was wel lastig, maar we hebben zonder er om te hoeven vragen alle mogelijke hulp gekregen om de glibberige klei te bestrijden.
dus toch fijne dagen gehad, op een goed verzorgde camping waar een vriendelijk woord altijd voorp staat

 by Koos veltman
Top camping

Top camping niks is teveel voor joke en joost .

 by Hans en Tonnie

Wat veel andere reviews ook vermelden kunnen we alleen maar bevestigen. Vriendelijke ontvangst door Joke en Joost, behulpzaam, rustig, mooi schoon sanitair, veel groen. Geen ingewikkelde algemene voorwaarden. Heerlijk relaxed allemaal en het gevoel welkom te zijn en gezien te worden. Op een paar kilometer afstand prachtige natuur en cultuur. Daarvoor moet je wel in de auto of op de fiets. Samengevat: een fijne plek om je (korte) vakantie door te brengen.

 by Stef en cora
Fijne camping

Wat een fijne camping, en wat zijn ze behulpzaam!! Wij kwamen aan na veel regen waardoor de velden behoorlijk modderig waren geworden toch hebben we daar geen last van gehad omdat Joke oprijplaten heeft neergelegd en voor de camper ook nog vlonders. Wat een service. Alles wordt er aan gedaan om het hun gasten naar hun zin te maken. En daarnaast een mooi schoon toiletgebouw en een mooie omgeving om te wandelen en fietsen

 by Arie Kraak
Warme ontvangst

We werden door Joke een warm welkom geheten bij aankomst, zelfs met een leuke verrasing. Mooi centraal uitgangspunt voor fietstochtjes in de Betuwe, maar ook in xe Utrechtse heuvelrug (via de pont die vlakbij de camping vertrekt. Supernarkt in de direkte nabijheid. Sanitair keurig onderhouden en mooie grote plaatsen.

 by Bianca

5 sterren is eigenlijk niet zo’n goed idee… het wordt misschien zó druk dat er geen plekje meer vrij is. Het is een fijne, nette mini-camping met een gemoedelijke sfeer. Het sanitair is ruim en fris. Een supermarkt op 5 (fiets)minuten. Een goede uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Ook de honden waren meer dan welkom, er is zelfs een mooi uitrenveld! En de WiFi, die is top! Kortom, Joost en Joke geven je een thuis-gevoel.

 by Simon en Danielle
Weekendje Daktent uittesten

Wij hebben afgelopen weekend mogen genieten van de gastvrijheid van Joost en Joke.

Prachtig verzorgde minicamping met royale plaatsen en een super net en modern sanitair gebouw.

Ook een fijne uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Supermarkt op 5 (fiets)minuten. De wifi is top!

Wij komen hier zeker terug!

 by Linda

Leuke plek in een mooi gevarieerd landschap. Aardige eigenaren, mooi en schoon sanitair. Ruime plaatsen. Aardig ontvangst door Joost. Op zaterdag kon je zelfgemaakte appelcake bestellen welke zondagochtend gehaald kon worden. Heerlijk! Wij komen hier zeker nog een keer terug

Page 1 of 52:
«
 
 
1
2
3
 
»