Openingstijden: Het Wielseveld is geopend vanaf vrijdag 29 maart tot en met zondag 29 september 2024.

Aankomst- en vertrektijd: Vanaf 14 uur is de gereserveerde plek beschikbaar en vertrektijd is tot 12 uur.

Staanplaatsen: Het Wielseveld heeft 25 ruime staanplaatsen, ze liggen verspreid over drie velden. Alle staanplaatsen hebben een 6 ampère stroomaansluiting.

Voortent of luifel: Ondanks dat we ruime plekken hebben is er geen ruimte voor zowel een voortent met daaraan een luifel, een van beide is geen probleem.

Internet: Je kunt gratis gebruik maken van ons snel wifi-netwerk, tv-streamen is geen enkel probleem. Naast dat een wifiversterker overbodig is op onze camping kan die ook storingen op ons netwerk veroorzaken, daarom is het gebruik van een versterker ongewenst.

Campers: Uiteraard ben je met een camper ook van harte welkom op het Wielseveld. We hebben een aantal camperplaatsen verspreid over de velden. Er is een grijswaterloosplek aanwezig.

Sanitair: We hebben vier toiletten, een urinoir, twee wastafelsruimtes  en vier ruime douches waarvan twee met wastafel. Bij het sanitairgebouw kun je het chemisch toilet legen. Bij de afwasplaats is warm en koud stromend water.

Wasmachine: Tegen een vergoeding van €5,- is wassen mogelijk.

FietsenEr is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor de elektrische fietsen.

Parkeren: Indien het weer het toelaat is het toegestaan om de auto op de eerste twee velden op de campingplaats te parkeren. Voor het derde veld hebben wij wel een parkeerveld beschikbaar, wij hebben dan ook graag dat de kampeerders op veld 3 gebruik maken van het parkeerveld.

Milieu: We stellen het op prijs dat je rekening houdt met het milieu en vragen je het afval te scheiden. Daarvoor hebben we verschillende afvalcontainers: voor plastic/blik, restafval, gft-afval en papier. Glas kan in de daarvoor bestemde bakken gedeponeerd worden.

Huisdieren: Je mag je eigen huisdier meenemen, ze hebben hier lekker de ruimte. We gaan ervan uit dat je goed zicht op je huisdier blijft houden zodat de omgeving en de andere gasten er geen hinder van ondervinden.

Bibliotheek: Er is een kleine, doch redelijk uitgebreide bibliotheek aanwezig, die met dank aan jullie (onze gasten) up-to-date gehouden wordt.

Supermarkt: Op 800 meter afstand is de supermarkt Boon’s te vinden, de Boon’s is een zeer nette supermarkt met een uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel.