Fietsen:

De Betuwe is een echte fiets omgeving of je nu gebruik maakt van een elektrische- of gewone fiets. Ook met een racefiets of een mountainbike kun je bij ons in de omgeving goed uit de wielen, met name de Utrechtse Heuvelrug (via het pontje te bereiken) biedt daar voldoende mogelijkheden toe. Je fietservaring kun je net zo uitgebreid maken als je zelf wilt, de fietsvriendelijke wegen bieden hier alle mogelijkheden toe. Geniet van de geurende fruitbomen, het hoogstamfruit of de opbrengst ervan. Het is allemaal prachtig.

Onze camping is het gecertificeerde afstapmoment nr 741 van fietsnetwerk.nl, vanuit het Wielseveld kun je vele fietsknooppunttochten uitstippelen.

Op de camping hebben we een knooppuntenkaart hangen met daarop een aantal fietsroutes uitgestippeld die vanaf de camping starten.

Wandelen Fietsen in de Betuwe

Wandelen:

In de omgeving kan je diverse wandel tochten maken. Het Maarten van Rossempad (LAW4) en het Romeinse Limespad (LAW 16) lopen voor de camping langs. Aan het einde van onze straat loopt het Betuwepad. Je kunt heerlijk struinen door de uiterwaarden.

Aan de overkant van de Rijn vind je de Utrechtse Heuvelrug waar je talloze wandelingen kan maken door de bossen en over de Heides. Geniet van het mooie uitzicht over de hele heuvelrug vanaf uitkijktoren de Kaap of ga met de kinderen lekker ravotten bij het Doornse gat.

Watersport:

Vlak achter de camping is een heerlijk recreatiegebied, het Eiland van Maurik, een zogenaamde dode arm van de Rijn. Je kunt er zwemmen en zonnen, maar ook een zeilboot, kano of waterfiets huren.

Ben je een liefhebber van vissen, dan kun je bij ons om de hoek goed uit de voeten, in de Rijn mag je met een visvergunning vissen, klik hier voor meer informatie. Maar wie wat meer spektakel zoekt kan bij onze buren in de vijvers Forel vissen, Forelvisserij Maurik.

Golf in de Betuwe

Golf:

Op 7 km afstand van het Wielseveld ligt het plaatsje ‘Zoelen’, hier vindt je een prachtige A-status 27-holes golfbaan met voor beginners een aparte 9-holes PAR 3 en 4 baan en uitgebreide trainingsfaciliteiten. Golfcentrum Batouwe

Voor de beginnende of avontuurlijke golfers onder ons is er ook een mogelijkheid om op het eiland van Maurik te oefenen op een Pitch & putt baan, of een balletje te trappen op de voetgolf baan. pitch & putt Maurik