Tuinen van Appeltern:

Inspiratie opdoen voor je tuin tijdens een heerlijk ontspannen dagje uit? Kom naar De Tuinen van Appeltern, het grootste tuininspiratiepark van Europa!
Geen dag is hier hetzelfde, s
teeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast. Daarnaast is er altijd wat te doen en te beleven in De Tuinen van Appeltern! Bezoek bijvoorbeeld de Wilde Weelde Wereld, een natuurvriendelijke en duurzame buurttuin of speel een potje Kick&Golf, een combinatie tussen voet- en midgetgolf. Kom plantenshoppen bij onze tuinmarkt en laat de kids heerlijk ravotten op het grote Natuurlijk Spelen- en Ontdekkenterrein. Tenslotte biedt het park vele workshops en activiteiten en staat er iedere maand een ander thema centraal. Bekijk het complete programma en overige informatie op www.appeltern.nl.

Mini Camping Het Wielseveld Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark:

Uniek in Nederland… Reuzenpanda’s!
Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in Ouwehands Dierenpark! Betreed de mystieke wereld van Pandasia en ervaar de Chinese sfeer. Ontmoet de reuzenpanda’s en vervolg je reis door Pandasia, dat in traditioneel Chinese stijl is gebouwd. Leer hier meer over de unieke reuzenpanda en de andere Aziatische diersoorten zoals de koeskoes, kleine panda en muntjak.
Vol dierbare ontmoetingen
Sta neus aan neus met de ijsberen, loop onder de slingerende orang oetans en bespied de beren vanuit de observatiepost in Expeditie Berenbos. Bewonder de bijzondere nevelpanters, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle. Nieuw in 2018… Bonobo’s! Ga voor meer informatie over openingstijden en entreeprijzen naar www.ouwehand.nl.

 

Mini Camping Het Wielseveld Fruitpark

Nationaal Fruitpark:

Centraal gelegen in Rivierenland vindt u een plek onder de bomen waar mensen kunnen vertoeven, een echte boomgaard kunnen ervaren en tegelijk iets kunnen leren over de geschiedenis, de toepassing en het onderhoud van het (hoogstam)fruit. Een park waar u de identiteit van de Betuwe nog kunt ervaren en beleven onder het genot van een bezoekje aan het terras in combinatie met één van de activiteiten van het park. Nieuw is onze midgetgolfbaan welke is aangelegd door het hele park. Zo ontdekt u op een ontspannen en sportieve wijze het park en alles wat dit te bieden heeft. Met het fruitpark proberen wij het genoeglijke met het educatieve te combineren in echte “beleef fruittuin”, kortom een lekker dagje uit. – www.fruitpark.nl