RECENSIES

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Het Wielseveld
Average rating:  
 145 reviews
by Frank en Ingrid Heeren on Het Wielseveld
Top!

We waren half april op minicamping Het Wielseveld waar we ons erg welkom voelde door Joost en Joke. Mooie plek om de Betuwe te verkennen. Het sanitair is brandschoon, de plekken ruim. Echt een aanrader dus!

by Adrie & Kees en hond Foep on Het Wielseveld
Betuwe

Het afgelopen weekend waren wij bij de mini camping “ Het Wielseveld”. Er was erg slecht weer voorspeld voor deze dagen. Maar vrijdags viel het reuze mee. Wij zijn n heerlijke wandeling gaan maken. De zaterdag zijn we erop uit gegaan naar Wijk bij Duurstede, daar genoten van het pittoreske dorp. Tegen tweeën en was het mooie weer op! Het is gaan regenen harder en harder. Maar in de caravan in de rust van de camping was het goed toeven. Het wakker worden in de Betuwe met heel veel verschillende fluitende vogels is een feest op zich. Een aanrader om hier te zijn, dank Joost voor je vriendelijkheid!

by Jef en Anja on Het Wielseveld
Het Wielseveld

Wij zijn door Joost vriendelijk ontvangen, ook wij kregen een zakje aangeboden met twee eitjes en 2 appels van de Betuwe. We hebben 8 dagen op plaatsje 7 gestaan. Een perfecte en ruime plaats. Het is een fijne camping met schoon en net sanitair, de plaatsen zijn ruim, en de wifi is top we hebben nog nooit zo'n goede ontvangst gehad. We hadden wel heel slecht weer, zelfs nog een keer een flink pak sneeuw van de voortent af moeten vegen, desondanks hebben we het prima naar onze zin gehad. We hebben wel kunnen wandelen, al stond er wel veel wind op de dijk. Boon"s Supermarkt is om de hoek, een supermarkt met een uitgebreid assortiment, dus ff snel op de fiets verse broodjes halen behoort tot de mogelijkheden. We komen zeker nog een keer terug, en hebben dan hopelijk beter weer om te gaan fietsen in de omgeving.

by Beo en Sophia on Het Wielseveld

Wij zijn vriendelijk ontvangen door Joost met paasweekeinde.
Wij kregen een zakje overhandigd met twee eieren en twee heerlijke appels.
Mooie camping en goede sanitair.
Je kan er heerlijk fietsen ,voor herhaling vatbaar

by Jan en Stef Terluin on Het Wielseveld
MTB weekendje

Zeer gastvrij ontvangen.
Hele fijne camping met mooi en schoon sanitair.
Mooie lokatie om de omgeving te verkennen.
Parcours Amerongen / Leersum op15 minuten fietsen, via pontje.

Bedankt Joost

by Ruud en Hanneke on Het Wielseveld

Hele leuke camping, vriendelijk ontvangen door Joost en Joep😊. Vooraf al afgesproken dat Joost eventueel zo helpen met de camper uit het veld te trekken, was idd nodig. Heerlijk gefietst in de omgeving. Komen zeker nog een keer kamperen met mooi weer🌞

by Ria, Wim en Youp onze Cairn on Het Wielseveld
Het Wielseveld

Een mooie rustige camping met ruime plaatsen.

We werden hartelijk ontvangen met een leuke attentie.

Het sanitair is uitstekend,eri s een uitgebreide bibliotheek met een mooi gevarieerd aanbod boeken. Achter de camping een groot veld om de hond uit te laten.

De camping is een goede uitvalbasis voor mooie fietstochten en het bezoeken van leuke plaatsen in de omgeving.

Enthousiaste eigenaren hartelijk dank voor de gastvrijheid.

by Bert en Gemma on Het Wielseveld
16 okt 2020

Goed verblijf van een weekend in oktober op de camping, het Wielseveld. Leuke ontvangst door Joost, mooi plekje. Goede wifi. We hebben heerlijk gefietst in de Heuvelrug en in de Betuwe. Kortom, genoten.

by Jack en Patty van Elk on Het Wielseveld
Prachtige camping

Een mooie camping met hele vriendelijke eigenaren. Grote plekken schoon sanitair en de corona regels konden en werden heel goed nageleefd.

by Carla en Ruud on Het Wielseveld
Heerlijk in de Betuwe

Wij kampeerde twee weken op de camping bijna in onze achtertuin. We hebben genoten van de rust de fijne douche ruimtes. Daarnaast de mooie grote plekken op de camping. We komen vast terug om vakantie te starten of te eindigen . Bedankt Joost en Joke

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»