RECENSIES

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Het Wielseveld
Average rating:  
 189 reviews
by Jurrie en Gea Schutte on Het Wielseveld

Heerlijke rustige camping. Gastvrij met handige zak voor het plastic afval.
Genoten van de sla en bieslook uit de groentebak😀

by Maarten on Het Wielseveld

Wij waren met de fiets onderweg en werden uitermate hartelijk ontvangen door Joost. Hele rustige camping, perfect plekje gekregen en ook nog eens zeer betaalbaar.

Fijn sanitair ook en het eitje uit het welkomstpakket was een lekker souvenir tijdens tijdens een rustpauze de volgende dag...

by Pim on Het Wielseveld

Ontzettend fijne ontvangst, eitje er bij, apppeltje er bij, erg relaxed en toch duidelijk. Ruime plek, schoon, rust. Respect voor Joost en zijn vrouw.

by Judith on Het Wielseveld

Prettige camping met zeer gasrvrije ontvanst. Toffe fiets en wandelomgeving

by Jan & Sajn on Het Wielseveld
Relaxte Camping

Wij hebben hier 6 dagen op een prachtige zeer ruime plek gestaan met auto erbij altijd handig, Prima schoon sanitair, mooie fietstochten gemaakt kortom een mooie week gehad voor herhaling vatbaar. Vriendelijke en behulpzame eigenaar Joost.

by Fam van Dijk on Het Wielseveld

Fijne camping in een schitterende omgeving .Aardig ontvangst van een vriendelijke eigenaar met een paar appeltjes en eitjes . Mooie ruime plek op het gras .Schone gratis douches en keurig sanitair. Mooie omgeving om heerlijke fietstochten te maken . Komen nog een keer terug als de Betuwe in bloei staat .

by Jaap en Karin on Het Wielseveld
Op t Wielseveld

Mooie nette ruime gezellige minicamping. Hartelijk ontvangst door Joost en een leuke attentie!
De omgeving is prachtig om te fietsen en met de auto
Een paar aparte wastafels zou erg prettig zijn, maar dat komt vertelde Joost.
'S Nachts is het erg donker op de camping, wat licht zou fijn zijn.

by Ellen on Het Wielseveld
Joost de meest relaxte camping eigenaar van Nederland

Door alle regen was het drassig op het veld. Maar door de rijplaten was het geen probleem. Joost hielp waar hij kon. Sanitair was top ,schoon en voldoende ontsmettingsmiddelen en zeep..lekkere warme douche. Mooi omgeving, Utrechtse heuvelrug en de Betuwe zijn vanuit de camping op de fiets en met de auto goed bereikbaar

by Rob en Ans on Het Wielseveld
Hemelvaart/Pinksteren

Mooie, rustige, kleine camping. Enthousiaste, behulpzame beheerders, die het gezellig vinden dat je er bent. Schoon net sanitair, mooie grote plekken. Jammer, van de stortbuien, die het veld drassig maakten, maar hier werd wel direct naar oplossingen gezocht. Zeker een camping om terug te komen.

by Anthon on Het Wielseveld
Lang weekend in het land van Maas en Waal.

Heerlijk lang weekend gehad. Mooie omgeving en een hele mooie plek op camping Het Wielseveld. Echt een aanrader. En een leuke begroeting met presentje bij aankomst.

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»