RECENSIES

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Het Wielseveld
Average rating:  
 492 reviews
 by Karel en Gerda
Top camping

Een warm welkom met wat fruit en eitjes, goed onderhouden velden met zon en/of schaduw. Het sanitair is uitmuntend en zeer schoon. En een fantastische bibliotheek en streek info. De camping is heerlijk rustig gelegen met op korte afstand een pontje waar je mee naar Amerongen vaart en op de Utrechtse Heuvelrug bent. Hier komen wij graag nog eens terug en als ik overal een cijfer voor moet geven is dat een dikke 10.

 by Bert & Janny Prinsen
Midden in fruit en water

Het bleef niet bij het warme welkom met een mandje met fruit en eitjes van Joke. Deze camping ademt een en al zorg en rust uit met zijn mooie plekken op iets grotere of kleinere veldjes, met of zonder schaduw. Te midden van al dat fruit en met rivieren op een steenworp afstand nodigt het gebied uit tot actie: fietsen, wandelen, kanoen. En dan in de namiddag of begin van de avond in de nazomer lekker nagenieten voor onze Kip Vision. Heerlijk!

 by Jan en Mieke
Fijn verblijf

Wat een fijne camping hebben we ontdekt in een prachtig stukje Nederland.

Mooie grote plaatsen, prachtig schoon sanitair, gastvrijheid door Joke en Joost.

Jullie hebben het goed voor elkaar op het Wielse Veld.

 by Edwin en Ruth

We hebben een hele leuke week gehad, mooie en goed onderhouden plek.

Mooi, schoon sanitair en een heel leuk en gastvrij welkomMooie omgeving waar veel te doen is, we komen zeker nog een keer terug.Joost en Joke ga zo door 🙂

 by Arno en Mirjam
Eck en Wiel

We hebben 4 heerlijke dagen gehad op jullie mooie camping. Lieve attente eigenaren. Het sanitair is top. De sedumdakjes passen mooi bij de natuurlijke uitstraling. Volgende keer nemen we fietsen mee want we komen zeker terug.

 by Elly van den Oever

Maar 2 nachtjes gestaan met onze caravan. Maar wat een super leuke mini camping met prima voorzieningen en met liefde gemaakt en onderhouden. Top!! En wat we ervan gezien hebben een erg mooie omgeving voor heel veel fiets en wandelplezier nabij de Nederrijn met een aantal pontjes. Ook de attentie bij aankomst vonden we hartstikke leuk!!

We komen zeker nog een keer terug voor langere periode!

 by Jan en Coby Arentse
Rustige camping met mooie ligging

We hebben genoten op jullie gastvrije camping,

Mooie plaatsen en schoon sanitair.

We hebben de mooie omgeving verkend op de fiets, leuk met de vele pontjes.Fijne ligging wat betreft de winkels voor de dagelijkse boodschappen.Wie weet tot nog een volgende keer.

 by Mieke&Dick Zwaanenburg
Prima verblijf

De eerste volle week van september 2023 een magnifiek verblijf.

Ruime plekken,…. zeer vriendelijke ontvangst.

Geen”toeters en bellen” mini camping.

Een aanrader van de bovenste plank.

Zeker om met de fiets de Betuwe te bezoeken.

Ook de Utrechtse Heuvelrug is met het pontje goed heel goed te bereiken.

 by M.Hollaar

Mooie camping met mooi sanitair en afwas gelegenheid, en goed onderhouden velden voor caravan en campers met vriendelijke eigenaren, die na het installeren van caravan/camper word er en Precentlje aangeboden

 by Walkje & Nick Herwerden

Zonder in herhaling te vallen van voorgaande reviews : het is uitstekend, mooi en egzellig.

Als je een parel hebt ontdekt, houd je die meestal voor je zelf, maar we maken hier een uitzondering. Alles is hier in orde. Een voorbeeld voor andere campings.

Page 1 of 50:
«
 
 
1
2
3
 
»