Grotere kampeerplekken op minicamping het Wielseveld.

Na een succesvol tweede kampeerseizoen kijken wij alweer uit naar het nieuwe kampeerseizoen 2020!
We hebben weer een aantal verbeterplannen voor het komende seizoen, waaronder het opnieuw indelen van ons terrein zodat we grotere kampeerplekken kunnen creëren.

Maar eerst zullen we veel tijd en energie steken in de begeleiding van Joep, ons jongste personeelslid van minicamping het Wielseveld! Deze, nu nog kleine, sportieve Labrador is in december bij ons komen wonen. Joep is aangenomen op basis van zijn opgewekte, energieke, volgzame en lieve karakter, zijn tomeloze inzet en uiteraard vanwege zijn gevoel voor humor ;). Joep zal ervoor zorgen dat we lekker in beweging zullen blijven, hij houdt van wandelen door onze mooie omgeving en vindt het erg leuk om samen te trainen.

Als je bij ons op de camping komt kamperen en je vindt het leuk, dan maakt Joep erg graag kennis met je. Wij zullen Joep voor die tijd zo opvoeden dat hij in onze buurt blijft, goed luistert en vriendelijk is naar elke bezoeker op ons terrein.

We gaan ons terrein opnieuw indelen waardoor de kampeerplekken groter worden. Deze nieuwe indeling zorgt ervoor dat jullie als kampeerders kunnen genieten van nog ruimere plekken. Tevens komen we op het gebied van brandveiligheid beter voor de dag door deze aanpassing, hebben we de afstand tussen de caravans/campers/tenten wat groter gemaakt, zodat een eventuele brand niet makkelijk kan overslaan naar de buren.

Kijk hier voor de nieuwe indeling.

Een ander project dat we voor de start van het seizoen aanpakken is onze toegangsbrug. De fundering van de brug verdient niet meer de schoonheidsprijs en moet nodig vervangen worden. De rijbaanloop wordt aanpast waardoor de onlogische en onhandige knik verdwijnt. Door er een rechte doorgang van te maken kunt u als onze gast gemakkelijker het terrein op en af rijden.