Unieke moderne Betuwse doucheruimtes op minicamping het Wielseveld

In 2019 hebben we ons sanitairgebouw gemoderniseerd en de douchecapaciteit uitgebreid.
Het gebouw beschikt nu over drie ‘gender’ neutrale toiletten, een urinoir en vier unieke moderne Betuwse doucheruimtes waarvan er twee een wasbak hebben.
De douchruimtes hebben allemaal een andere uitstraling en zijn met hoogwaardige materialen afgewerkt. We hebben de muntautomaten verwijderd en de douches voorzien van eenvoudig te bedienen douchekranen waarmee eenieder zijn/haar gewenste temperatuur kan instellen.
In het archief van de Betuwe fotograaf* hebben we vier passende foto’s van de omgeving mogen uitzoeken. Deze foto’s zijn vergroot en afgedrukt op speciaal voor natte ruimtes geschikt materiaal. Elke doucheruimte heeft nu haar eigen unieke uitstraling, zodat elke douchebeurt je in een gepaste stemming kan brengen.
Wakker worden met de zonsopgang over de Betuwse velden, genieten van de frisse kleuren van de mooie kersenbloesem, wil je misschien liever met de dauwdruppels je inspanningen van de fietstocht afspoelen, of wat je ook kan doen, in het groot genieten van de kleine vlinder “het blauwtje”.

Het resultaat mag er zijn al zeggen we het zelf! Klik hier om de foto’s te bekijken.

Aan de buitenkant van het gebouw kun je onder een groendak van sedumplanten, met zicht over de camping, gezellig en droog afwassen bij één van de twee afwasbakken. In 2020 willen wij ervoor zorgen dat er nog iets meer beschutting tegen de wind uit het westen komt, uiteraard zonder het uitzicht op het omliggende groen te verliezen.

In het afgelopen seizoen hebben onze gasten al gebruik kunnen maken van het vernieuwde sanitairgebouw. Vele complimenten en verraste blikken over ons ontwerp en gebruikte materialen hebben wij in ontvangst mogen nemen, wat ons erg goed heeft gedaan.

*De Betuwe fotograaf is regelmatig in het nieuws met zijn ingezonden weerfoto’s bij verschillende journaals. Verder is de Betuwe fotograaf actief op diverse sociale media.

Mini Camping Het Wielseveld Betuwe sanitair afwasplek