Beste Gast,
Helaas voelen wij ons genoodzaakt de opening van het seizoen van onze camping uit te stellen naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die de regering heeft genomen. Wij mogen officieel nog wel open zijn op voorwaarden dat we de algemeen geldende maatregelen volgen. Door deze maatregelen mogen onze gasten geen gebruik maken van ons sanitair. Dat zou betekenen dat we alleen maar “gras” en “stroom” te bieden hebben en dat voldoet volgens ons niet aan de kwaliteit die wij graag bieden.
Daarnaast vinden wij het onze verantwoordelijkheid om gehoor te geven aan de oproep van de regering om de verspreiding van het virus niet te vergroten. Op onze camping komen gasten vanuit heel Nederland en de kans op verspreiding van het virus is daardoor groot.
Wij hopen door het Wielseveld voorlopig nog dicht te laten, bij te dragen aan de bestrijding van het Coronavirus.
Dit betekent helaas dat we tot 28 april sowieso gesloten blijven en zodra de regering bekend maakt hoe ze verder willen gaan na 28 april, bepalen wij of we onze openingsdatum nog verder vooruit schuiven.
Om de teleurstelling bij u door deze mededeling iets te verzachten delen we graag wat leuke impressies van een bijzonder Betuuws fenomeen, klik hier.
Tot op het Wielseveld in een goede gezondheid,
Met vriendelijke groet,
Joke en Joost