Ons eerste zomerseizoen op het Wielseveld is boven verwachting verlopen!

Na een zeer succesvol voorseizoen, alles bezet met Hemelvaart, Pinksteren en in de maand juni ook een volle bezetting, waren er maar een handjevol reserveringen voor het zomerseizoen. De eerste twee weken van die zomerperiode, met een duidelijk mindere bezetting gaf ons niet echt vertrouwen voor de rest van de zomer.

Gelukkig heeft de zon en het mooi groenblijvende gras ertoe bijgedragen om de velden toch vol te krijgen, met een ons zeer tevredenstellend gemiddelde van 20 bezette plaatsen.

Nu het zomerseizoen bijna aan zijn einde komt en de vakantie er voor velen weer op zit, hebben we weer volop ruimte voor campinggasten die graag bij ons willen komen na zomeren. De temperatuur zakt de komende dagen mogelijk iets maar de voorspellingen zien er prima uit.

Dat het weer de komende periode de goede kant uit gaat is erg fijn voor de vele, hierna genoemde activiteiten die er onze regio georganiseerd worden.

De komende weekenddagen zijn er diverse jaarmarkten onder andere:
In Ingen (zaterdag 25-8)
In Ravenswaaij (zaterdag 25-8)
In Lienden (zondag 16-9)

Vrijdag 24 en zaterdag 28 augustus:
Culemborg Blues: op verschillende podia in Culemborg treden blues bands op.
Toegang gratis. https://www.culemborgblues.nl/

Zondag 26 augustus:

Wijnfestival – Chateau voor Buren: voor de wijnliefhebber heeft Buren een gezellig evenement in haar pittoreske binnenstad georganiseerd. https://www.burenstad.nl/site/chateau-voor-buren

Vrijdag 7 en zaterdag 8 september:
Appelpop in Tiel op de Waalkade: met grote namen als Chef’special, Bløf, Golden Earring, Miss Montreal, Haevn, Waylon, Jaqulien Govaerts en vele anderen.
Voor de hele line-up: https://www.appelpop.nl/lineup

Zaterdag 15 september:
Fruitcorso Tiel, Het Fruitcorso in Tiel is een jaarlijks terugkerend evenement. Appels, peren, noten, zaden, paprika’s en druiven; allemaal maken ze deel uit van de corsostoet die het derde weekend van september door de straten van Tiel trekt. Fruit zoals u het nog nooit heeft gezien, zaden waarvan u het bestaan niet kende, verwerkt in praalwagens ontworpen en gebouwd door liefhebbers uit de Betuwe en het land van Maas en Waal. De corsostoet bestaat dit jaar uit twaalf grote wagens en zes jeugdwagens. https://www.fruitcorso.nl/

Tot ziens,

Joke en Joost

Mini Camping Het Wielseveld Betuwe Drone 006