Hemelvaart en Pinksteren waren een succes. We zaten voor het eerst dit seizoen (en sinds de start van ons camping avontuur) helemaal volgeboekt. Het weer was fantastisch, de sfeer op de camping was uitermate relaxt en onze gasten bijzonder aardig.

Helaas hebben we in de aanloop naar deze periode vele mensen moeten teleurstellen, we waren in maart al volgeboekt en konden geen plek meer aanbieden aan mensen die later probeerden te reserveren. Gezien de aanvragen hadden we wel drie keer zoveel gasten kunnen ontvangen.

In de aanloop naar het Hemelvaart weekend nam de spanning bij ons enigszins toe. Voor het eerst een volle camping. Hoe zal het zijn met zoveel mensen op ons terrein?  Zal de camping nog steeds een oase van rust blijven zoals we dat graag hebben, ontstaan er wachtrijen rondom het sanitair en zullen onze gasten tevreden hun kampeertijd bij ons doorbrengen?

Na een positief verlopen Hemelvaart weekeinde waren al onze zorgen verdwenen; wij vonden het vooral erg gezellig met zoveel mensen op ons terrein; ondanks de drukke bezetting was er een serene rust op het Wielseveld; als er al gewacht moest worden op beschikbaarheid van het sanitair dan was dat van korte duur en werd dat niet als een probleem ervaren; van alle gasten krijgen we positieve reacties en recensies terug. Een aantal van hen wil alvast reserveren voor het komend jaar 🙂 Kortom we hebben  een ontspannen en erg leuk Pinksterweekeinde gehad.

Gelukkig voor de vele kampeerders die geen onderdeel konden uitmaken van deze mooie weekeinden zijn we de rest van het jaar tot en met de herfstvakantie nog open en komen er in de voor ons liggende periode nog een paar mooie zonnige weekeinden aan. We hebben voorlopig nog volop plek, dus kom naar het Wielseveld en boek nu snel via onze site een lekker weekeindje weg in de Betuwe.

Tot snel,

Joke en Joost

Mini-Camping Het Wielseveld Betuwe Camping 012