Het Wielseveld is online!

Met nog een dikke maand te gaan voor de opening van het seizoen is onze nieuwe website www.hetwielseveld.nl gereed.

Het is ook de hoogste tijd want de eerste reserveringen voor onze camping zijn al binnen, het snoeiwerk inmiddels achter de rug en ook de website is gereed. Vanaf 28 maart, het weekend van Pasen, zijn we open en ben je van harte welkom op één van de 25 ruime staanplaatsen op het Wielseveld om te komen kamperen met tent, caravan, camper of huifkar.

We zijn het terrein van het Wielseveld nog wat aan het aanpassen. Zo hebben we gekozen om de laurierhaag bij de bungalow te vervangen door een beukenhaag. Deze beukenhaag heeft een natuurlijkere uitstraling en past beter in de Rivierenland-omgeving van de Betuwe.

Ook zijn we druk bezig om een overdekte duurzame fietsenstalling te realiseren. Je fiets staat hier goed beschermd tegen alle weersomstandigheden en je kan daar gratis gebruik maken van de aanwezige oplaadpunten. De buitenkant van de fietsenstalling is afgewerkt met Douglashoutenplanken en het dak is beplant met sedum. Dit geeft een mooi natuurlijk aanzicht vanaf het campingveld.

Binnenkort zullen we nog werken aan de entree en fysieke zichtbaarheid van het Wielseveld. Nieuwe borden plaatsen aan de kant van de weg en het verbeteren van de toegangsbrug over de sloot vooraan de camping zijn de volgende projecten die worden aangepakt.

Wij nodigen je uit om bij ons te komen genieten in de Betuwe. Er is genoeg te doen met elk type weer.

Je kan je lekker warm fietsen over de dijk en genieten van de aankomende lente, je kan zien hoe de koeien weer naar de wei gaan, hoe de bomen weer vol bladeren komen om vervolgens door bloesem roze en wit kleuren. Het bezoeken van één van de vele dorpen in de omgeving is zeker de moeite waard. Amerongen bijvoorbeeld heeft een pittoresk aangezicht en een mooi kasteel met kasteeltuin wat je kan bezichtigen. Met kinderen is het ook leuk om het Ouwehands dierenpark in Rhenen te gaan.

Joost Ghijssen en Joke Brookman