De lente breekt langzaamaan door! In de Betuwe is het inmiddels overal hoor- en zichtbaar. De fruitbomen zijn zich aan het voorbereiden op de bloesemtijd, de vogels halen hun volledige fluitarsenaal uit de kast om de beste partner te vinden, de zanglijster en groenling fluiten hun mooiste deuntjes en de ooievaar kleppert er vrolijk op los. Het voorjaar in optima forma.
Op het Wielseveld word je tijdens je verblijf, door een veelheid aan liefdesserenades van de vogels gewekt en de merel zorgt uiteraard voor een mooie dagsluiting.

Kom voor je lente-kampeervakantie naar de Betuwe en ervaar zelf hoe de natuur ontwaakt uit de winter en zich weer voorbereid op een vruchtbaar seizoen. Reserveer via deze link voor een mooie plek op het Wielseveld.

De camping hebben we afgelopen maanden flink onder handen genomen. Er is volop gesnoeid zodat alle bosschages weer rijkelijk kunnen groeien en bloeien. We hebben een nieuw fietsenhok gebouwd met meerdere oplaadpunten erin. Het fietsenhok is gebouwd met natuurlijke onbewerkt hout en is voorzien van sedumplantjes, zodat het gebouw zoveel mogelijk in de natuur op kan gaan.

Combineer je verblijf bij ons met een bezoek aan de gezellige Lente-fair op 31 maart bij de Heerlijkheid in Eck en Wiel. (op loop/fietsafstand) Deze Lente-fair bestaat uit een ruim opgezette markt met 50-60 kramen met ambachtelijke streekproducten en allerlei “belevenissen”. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze markt.
Voor iedereen is er wat te doen, jong en oud, man en vrouw! Heerlijk snuffelen bij de verschillende kraampjes, genieten van de vele lekkernijen en proeverijen en gezellig wat drinken op het terras van de Heerlijkheid.
Voor de kinderen is er een heus activiteiten parcours, waarbij een aantal lokale verenigingen laten zien wat ze in huis hebben! Daarnaast zijn er beestjes om te aaien, paardjes en trekkertjes om op te rijden, en nog veel meer!

Joost Ghijssen & Joke Brookman

Mini Camping Het Wielseveld Betuwe Nieuws