Kersen en mooi weer in de Betuwe.

Konden we in het voorjaar genieten van de prachtige bloesem aan de kersenbomen op de camping en haar omgeving, nu is de tijd aangebroken om te genieten van de sappige vruchten die voortkomen uit die bloesem: de kersen!

Afgelopen twee weken hebben onze gasten en de spreeuwen heerlijk kunnen eten van de kersen uit eigen tuin. Onze gasten mochten zelf hun portie kersen bij elkaar plukken. Met dank aan onze buurman, eigenaar van een fruitboomgaard. Dit voorrecht duurde helaas maar een week want in die periode hebben vooral de spreeuwen erg hun best gedaan en nu zijn alle bomen bij de camping leeggeplukt.

Maar wees niet getreurd er zijn nog volop kersen bij ons in de buurt te verkrijgen. Op bijna elke hoek staat een kersenkraam die sappige kersen verkoopt. Zelfs op tweehonderd meter van de camping staat een kraam die bijzonder lekkere kersen verkoopt.  Kijk op de foto welke kers ze momenteel kunnen plukken.  (Nu week 3).

De weersvoorspellingen voor de komende week liegen er niet om, de zon gaat zich laten gelden en zal het kwik tot tropische hoogte gaan opstuwen. Ideaal weer om met de fiets over de dijken te toeren terwijl een lekker briesje voor de nodige verkoeling zorgt. Bij terugkomst op de camping kan je weer fijn in de schaduw zitten.

Er zijn nog enkele plekken op onze camping beschikbaar waar u zowel voor de zon alsook voor de schaduw kan kiezen. Wil je komende weken nog genieten van een zonovergoten Betuwe met de fiets of deze wandelend bewonderen reserveer dan snel via het reserveringsformulier en kom nog naar ons mooie Wielseveld

De Rijnweek in Rhenen.

Het mooie weer speelt ook in de kaart van de Rijnweek in Rhenen die aanstaande zaterdag 30 juni van start gaat. Er zijn tal van activiteiten die in en rondom Rhenen zullen plaats vinden. Naast diverse muziekoptredens zal er onder andere een wandeltocht langs de oevers van de Rijn trekken. Voor het hele programma zie de website Rijnweek2018.

Mini-Camping Het Wielseveld Betuwe Nieuws Kersenplukken