Sanitair open en heerlijke kersen

Lekker onder een warme douche en normaal naar het toilet kunnen gaan na een nacht te hebben doorgebracht in je camper, caravan, of tent. Een ritueel dat altijd vanzelfsprekend is geweest tot begin dit jaar; covid-19 zorgde er voor dat die vanzelfsprekendheid verdween.

Gelukkig zijn we weer op weg naar normale tijden en stromen onze douches weer, de toiletten spoelen weer door en in onze bieb kan weer gebladerd worden. Uiteraard net even anders dan voorheen, want overal zijn desinfectiemiddelen voor handen en is afstand houden de nieuwe standaard.

Ondanks de beperkende maatregelen die de afgelopen periode golden, hebben wij vanaf Hemelvaart best een aardige bezetting gehad, het ontbreken van algemeen sanitair liet onze gasten niet weerhouden om toch op campingavontuur uit te gaan. Voor de één was het de normaalste zaak van de wereld, vooral camperaars staan vaker op plekken zonder faciliteiten. Voor de ander was het een nieuw avontuur en werden de sanitaire units in camper of caravan vaak voor het eerst gebruikt. In menig boom hing een zwarte waterzak om water op te warmen in de zon om vervolgens in een geïmproviseerde doucheruimte zich te kunnen opfrissen. Her en der stonden er toilettentjes, want ook tentkampeerders lieten zich niet uit het veld slaan.

Waar wij, Joke, Joep en ik, het meest blij van werden was dat al onze gasten de situatie wisten te omarmen en het beste er van wilden maken zonder dat het hun humeur aantastte. Gelukkig stond het mooie weer aan onze zijde in de afgelopen periode, de zon deed flink zijn best. Dank aan alle gasten die ons de afgelopen periode ondanks de beperkende maatregelen toch hebben bezocht, jullie support was zeer welkom!

Nog meer goed nieuws! We hebben de eerste kersen van onze bomen weer kunnen plukken 😊. En zoals elk jaar laten wij onze gasten meegenieten van dit heerlijke natuurlijke snoepgoed. Wel een uitdaging om ze te plukken voordat de spreeuwen ermee vandoor gaan. Gelukkig staat de Betuwe de komende weken vol met kraampjes waar deze heerlijke sappige kersen gekocht kunnen worden.

Mini Camping Het Wielseveld Betuwe Nieuws Kersen
Mini Camping Het Wielseveld Betuwe Nieuws sanitair vlinder