Succesvol eerste seizoen en een warme herfstaanbieding!

Wij willen onze kampeergasten ongelooflijk bedanken voor hun bezoek aan onze camping in het afgelopen seizoen. De bezettingsgraad op onze camping is in ons eerste seizoen boven verwachting geweest. Zelfs een verdubbeling! De meeste gasten hebben ons dit jaar voor het eerst gevonden en bezocht.

Wij hebben het draaien van ons eerste seizoen aanvankelijk wat onwennig ervaren, daarna dynamisch, maar we hebben er vooral heel veel plezier aan beleefd. Het weer heeft het afgelopen seizoen natuurlijk enorm geholpen, er leek geen einde aan deze zomer te komen. Gelukkig voor alle kampeerliefhebbers is de voorspelling van de komende vijf jaar dat er weer van die mooie zomers komen J.

Kortom een succesvolle start waarin we veel leuke nieuwe mensen hebben leren kennen met wie we ons “paradijsje” hebben mogen delen. Wij hopen dat het plezier ten aanzien van onze gasten wederzijds is geweest en wij hebben nu alweer zin in een nieuw seizoen op het Wielseveld.

Groeten Joke en Joost

Voor wie er nog niet genoeg van heeft, het volgende:

Voor de kampeerders die het liefst het hele jaar door kamperen bieden wij tot het einde van oktober nog de mogelijkheid om bij ons te komen logeren. In de herfst zullen we dat kampeergenot nog wat vergroten door op 20 oktober de camping in wat hogere herfstsferen te brengen. Denk daarbij aan kampvuur, lekkere stoofpot van boven het vuur onder het genot van een warm glas glühwein. En door de kinderen kunnen er natuurlijk broodjes en popcorn gebakken worden boven het vuur.

In de herfst is het misschien wel de mooiste tijd om een bezoek te brengen aan de Utrechtse Heuvelrug. Grote delen van de bossen kleuren geel, rood en bruin. Met name de vele beukenlanen zijn het bewonderen zeer de moeite waard. Geniet vanaf de Kaapse toren van het prachtige gekleurde bladerdek. Perfect te bereiken vanaf het Wielseveld, even met het pontje de Rijn over en je bent er.

Klik hier voor je najaarsboeking!

Beuken op de Utrechtse Heuvelrug